Smart Portofoon in opmars

Optimaliseren van productiviteit door efficiëntere bedrijfskritische communicatie. Dit is de grondslag voor het ontwerp van deze nieuwe richting binnen portofonie.

smartphone plus portofoon is telo BINK lampen
Smartportofoons zijn nu ook met 2 simkaarten (dualsim) verkrijgbaar zodat u niet meer met twee toestellen hoeft te lopen

Deze PTT (push-to-talk) portofoon met simkaart kent geen bandbreedtebeperking. Met name bedrijven met ambulante functies en commerciële buitendienst instellingen kiezen voor deze gouden combinatie van de voordelen van een smartphone en portofoon in één.

Bijzonder zijn ook de mogelijkheden van deze toestellen met bodycam in de handmicrofoon. Zeer compact en lichtgewicht uitmuntende video, audio en foto opname mogelijkheden. Ook is gedacht aan nachtzicht. Deze combinatie van nieuwe technieken komen tegemoet aan de trends bij eerste hulp!

Als LMR POC ontmoet

Met deze Smart Portofoon zet je direct een grote stap vooruit. Landelijke of wereldwijde dekking is nu de standaard. Over het 3G of zelfs 4G netwerk wordt uw bericht omgezet in data en direct verstuurd via het netwerk van de provider. Een uitkomst voor bereikbaarheid op steeds wisselende locaties zonder investeringen in infrastructuur.

TELOx bied zowel hardware als software. Veiligheid voorop

Realtime informatie / GPS;
Veel mogelijkheden: prio-oproepen, groepskeuze etc;
Landelijke / wereldwijd dekking;
Geen vergunningskosten (wel abonnementskosten!)

Meer informatie over Smartportofoons? Via deze link gaat u naar onze algemene informatiepagina over 4G Landelijke Portofoons (LTE)

overzicht TELO

BINK is dealer van de A-merken van Smartportofoons. Motorola, Hytera, Icom, Telox & Caltta

Call Now Button