Smart portofoon in opmars

Optimaliseren van productiviteit door efficiëntere bedrijfskritische communicatie. Dit is de grondslag voor het ontwerp van deze nieuwe richting binnen portofonie.

smartphone plus portofoon is telo BINK lampen

Deze PTT (push-to-talk) portofoon met simkaart kent geen bandbreedtebeperking. Met name bedrijven met ambulante functies en commerciële buitendienst instellingen kiezen voor deze gouden combinatie van de voordelen van een smartphone en portofoon in één.

Bijzonder zijn ook de mogelijkheden van deze toestellen met bodycam in de handmicrofoon. Zeer compact en lichtgewicht uitmuntende video, audio en foto opname mogelijkheden. Ook is gedacht aan nachtzicht. Deze combinatie van nieuwe technieken komen tegemoet aan de trends bij eerste hulp!

Als LMR POC ontmoet

Met deze Smart Portofoon zet je direct een grote stap vooruit. Landelijke of wereldwijde dekking is nu de standaard. Over het 3G of zelfs 4G netwerk wordt uw bericht omgezet in data en direct verstuurd via het netwerk van de provider. Een uitkomst voor bereikbaarheid op steeds wisselende locaties zonder investeringen in infrastructuur.

TELO systems bied zowel hardware als software. Veiligheid voorop

  • Realtime informatie / GPS
  • Veel mogelijkheden: prio-oproepen, groepskeuze etc
  • Landelijke / wereldwijd dekking
  • Geen vergunningskosten (wel abonnementskosten!)

overzicht TELO

Meer informatie?

TELO systems pricebook BINK lampen (124 downloads) en / of nodig ons uit voor een demonstratie.

Neem contact op via info@binkportofoons.nl of op 06-13633971

Call Now Button