HYTERA Portofoon


Hytera Mobilfunk GmbH is een Duitse aanbieder van oplossingen en producten voor de Professionele mobiele communicatie (PMC). Als bekende specialist in mobiele radiocommunicatie is Hytera al 35 jaar een pionier voor professionele digitale mobiele communicatiesystemen en horen we wereldwijd tot de vooraanstaande producenten van TETRA-infrastructuur.
Van de eenvoudige PMR446-radio tot de LTE multi-mode radio voor politieagenten en andere professionele gebruikers: Het portfolio dat wij bieden van Hytera biedt de juiste radio voor elk toepassingsdoel. Als een fullserviceprovider omvat dit ook, naast analoge radio’s, producten die zijn ontwikkeld in overeenstemming met de open radionormen Digital Mobile Radio (DMR) en Terrestrial Trunked Radio (TETRA). Alle DMR-radio’s ondersteunen niet alleen analoge bedieningsmodi, maar ook verschillende digitale modi, zoals DMR-trunksradio of XPT digitale trunking.

Hytera, overzicht

Gijs Buis:
Naast de degelijkheid van de Hytera Portofoons, kunnen er verschillende andere redenen zijn om voor dit merk Portofoon te kiezen. Hytera loopt in meerdere opzichten voor op modellen van andere merken. Dit komt onder meer door de digital noise cancellation wat de Portofoons van Hytera bieden, door de repeater mode en door het feit dat deze Portofoons aan de IP68-norm voldoen. Hytera portfoons beschikken over een Bluetooth 4.0-verbinding beschikken, waardoor ze eenvoudig te koppelen zijn met headsets.

Call Now Button