De VB400 bodycam van Motorola

Veiligheid en aansprakelijkheid zijn vitale onderdelen van een effectieve werkomgeving. Of het nu gaat om lesgeven in een klaslokaal, als conducteur op een trein, werken aan nutsvoorzieningen in een privéwoning of het beheren van de beveiliging in een zorginstelling, elke medewerker wil de controle hebben en voorbereid zijn in geval van nood.

De VB400 die op het lichaam gedragen wordt maakt deze wens werkelijkheid. Met full HD-shift-opname in 1080p, pre/post-opnamemogelijkheden en meerdere manieren om verbinding te maken via Bluetooth en WiFi, maakt deze camera beelden van gebeurtenissen op het moment dat ze zich voordoen, waardoor onmiddellijke reactie mogelijk is en onbetwistbaar bewijs kan wordt geleverd.

Motorola VB400 body camera
Motorola VB400 Bodycam
Meer informatie nodig?

Motorola VB400 body camera brochure (77 downloads)
Motorola VB400 bodycam specificatie (70 downloads)

Contactformulier BINK
Voornaam
Achternaam
E-mail
Bericht
Het formulier is met succes verzonden!
Er waren wat fouten bij het verzenden van het formulier. Controleer nogmaals alle formuliervelden.
Call Now Button