Spaanse ploeg gebruikt porto’s

Spanje heeft de final four gehaald van de Nations League. Dat snappen we. Want hun trainer, Luis Enrique, maakt gebruik van…. portofoons!

De Spaanse oefenmeester stond tijdens een training in aanloop naar het Nations League-duel met Zwitserland op een steiger en hij sprak zijn spelers toe via zijn porto. Hij hoefde niet meer hard te schreeuwen en hij kon zijn spelers – die een ontvanger op hun rug hadden ‘geplakt’ – directer instrueren.

En het heeft blijkbaar geholpen. De Spaanse ploeg won met 0-1 van Portugal en haalt dus de finale, waarin ze ons Oranje zullen tegenkomen. Hopelijk neemt Louis van Gaal het idee van de Spaanse bondscoach over. Wij adviseren voor dit soort gebruik deze Motorola.

Beeld: https://twitter.com/SEFutbol/status/1572277176011051008

Call Now Button