Aanbesteding portofoons

Bent u bezig met een aanbesteding voor uw organisatie?

Zoekt u een aanbieder voor een nieuw communicatienetwerk voor uw organisatie?

Bij BINK helpen we bij het vinden van de beste oplossingen voor uw organisatie. Hoe gaan we te werk? We kijken eerst gericht naar uw organisatie, bedrijfsproces en communicatiewensen. Dat is niet alleen voor de perfecte oplossing van uw netwerk nu, maar ook met het oog op toekomstige ontwikkelingen. Want met de juiste communicatieoplossing bent u flexibeler en kunt u sneller anticiperen op ontwikkelingen binnen uw bedrijf.

Wist u bijvoorbeeld dat er digitale portofonie is, die kan worden gekoppeld aan het gebouwbeheersysteem? Of dat er gemakkelijk kan worden geschakeld tussen uw wifi-netwerk, een mobieltje en uw portofoons? Of dat we de systemen van twee locaties (ook al zitten ze aan de andere kant van het land) met elkaar kunnen verbinden? Natuurlijk wel allemaal bedrijfskritisch: het werkt wanneer het moet werken. Want u wilt gegarandeerd kunnen communiceren onder ongewone omstandigheden.

The future of manufactoring relies on connected people

We maken alleen gebruik van bewezen technieken en merken. Als het gaat om bedrijfskritische oplossingen, vertrouwen we dat alleen toe aan onze A-merken, zoals Kenwood, Motorola of Hytera. Daarom durven wij de challenge ook aan om meerdaagse tests uit te voeren op locatie. En dan gaat het niet alleen om het bereik, maar ook om gebruiksvriendelijkheid en functionaliteiten. Want wij weten, net als u, dat ’the proof of the pudding is in the eating’.

Geen aanbesteding portofoons zonder draagvlak bij gebruikers!


Zo luid het advies van de gezamelijke vakbondorganisaties.
Bron: mijnvakbond.nl

Over BINK

Vanuit Leiden zijn wij leverancier van kritische communicatiemiddelen met focus op B2B.
Standaard leveren wij projecten turn key op. Ook verzorgen wij, indien gewenst, onderhoud (correctief, preventief en innovatief), training/demonstraties en leveren van beheer tooling & programmering van portofoon-netwerken voor u.
Het is voor BINK mogelijk om uw totale communicatie-infrastructuur te vervangen. Heeft u bijvoorbeeld nog een analoge vloot of analoog netwerk en wilt u die langzaam uitfaseren? Ook dan kunnen wij u goed helpen.

Call Now Button