Binnen: de AP515LF en BP515LF van Hytera

De licentievrije Hytera-portofoons AP515LF en BP515LF zijn weer binnen. Deze compacte porto is erg populair en we zijn dan ook blij dat we ze weer kunnen leveren. De AP5- en BP5-serie zakelijke radio’s zijn de perfecte keuze voor directe, verbeterde communicatie, zodat gebruikers operationeel productief kunnen blijven. De AP5-serie is volledig analoog, terwijl de BP5-serie zowel digitaal als analoog is.

De modellen zijn gemaakt van vlamvertragend polycarbonaat plastic en hebben een wormafwerking met double-shot injectie. Vanuit het zijaanzicht een knop met in het midden de geplaatste antenne en knop. Beide modellen hebben een 9-pins multi-pin connector, dit is vrij uniek voor een licentievrije portofoon. Daarnaast is de multilader MCA08 herbruikbaar bij deze nieuwe AP en BP lijn. Tenslotte hebben deze portofoons een USB-C aansluiting, dit maakt het opladen mogelijk in voertuigen of met behulp van een powerbank.

AP515LF analoog

Deze licht, robuuste portofoon is bedoeld voor gebruik in hotels, scholen, industrie, productie en overige co√∂rdinatie binnen de bedrijfsvoering. Het voldoet ontzettend goed aan de eisen van professionals die moeten communiceren in lawaaierige omgevingen. Daarnaast is het is een geweldige aanvulling op uw bestaande analoge radio’s.

Ook de BP515LF DMR en analoog is licht, robuust en heeft een digitale/analoge compatibiliteit. Ideaal voor groepscommunicatie, denk bijvoorbeeld aan medische assistentie op festivals en evenementen.

Call Now Button