Hulp bij het bepalen van een headset

Een goede headset is bijna net zo belangrijk als een goede portofoon. Maar welke headset is de juiste? Dat is afhankelijk van het gebruik: is het voor in een winkel of voor bij het lossen van een schip? In dit artikel zetten we alle soorten op een rij.

Headsets zijn er in allerlei vormen, maten en merken. Er zijn er zo veel, dat het lastig kiezen is. Aan de hand van onze Motorola-headsets maken we duidelijk welke ‘koptelefoon’ het beste is voor een klus. Wees niet ongerust, deze type headsets zijn te bestellen met aansluitingen voor uw systeem. Zie het connector overzicht aan de onderkant van dit bericht.

1 De PMLN6852
Heavy-duty headset

Deze heavy-duty headset is ideaal voor industriële gebruikers die in een omgeving met veel lawaai werken. Deze headset is nieuw ontworpen met zachte gel-oorafdichtingen en biedt maximaal comfort voor langdurig gebruik. De ‘achter-het-hoofd-stijl’ past onder de meeste helmen en maakt rechtstreeks verbinding met uw radio.

Met luidsprekers met twee oren en een ruisonderdrukkende boommicrofoon levert deze headset superieure ontvangst- en zendaudio. De push-to-talk, die zich op de oorkap bevindt, maakt hem gemakkelijk toegankelijk, zelfs met handschoenen aan. Met een Noise Reduction Rating (NRR) van 24 dB is het gehoor van werknemers te allen tijde beschermd.

2 De VH-150A VOX lichtgewicht headset met compatibele microfoon

Deze headset past achter het hoofd en stelt de gebruiker in staat de radio te bedienen met VOX, (Voice Operated eXchange) voor handsfree bediening. Hoor de inkomende audio via het oorstukje. Reageer via spraak met behulp van de VOX-functie en de boommicrofoon. De operator heeft ook de mogelijkheid om de VOX uit te schakelen en de radio te bedienen met behulp van de Push-to-Talk (PTT).

3 MH-89A4B Oortelefoon Microfoon Single-Wire Surveillance Kit

Bedien de radio op afstand met een bewakingsmicrofoon met één draad. Dit apparaat is voorzien van een inline microfoon en een Push-to-Talk (PTT)-knop voor bediening met één hand terwijl u discreet naar de audio luistert via de geïntegreerde oortelefoon. Het oorstuk is voorzien van een over het oor luidspreker voor extra comfort.

4 VH-150A achter het hoofd VOX lichtgewicht headset met compatibele microfoon

Deze headset past achter het hoofd en stelt de gebruiker in staat de radio te bedienen met VOX, (Voice Operated eXchange) voor handsfree bediening. Hoor de inkomende audio via het oorstukje. Reageer via spraak met behulp van de VOX-functie en de boommicrofoon. De operator heeft ook de mogelijkheid om de VOX uit te schakelen en de radio te bedienen met behulp van de Push-to-Talk (PTT).

5 VH-150B Over-the-head VOX-headset met compatibele microfoon

Deze headset past comfortabel over het hoofd en stelt de gebruiker in staat de radio te bedienen met VOX, Voice Operated eXchange voor handsfree bediening. Hoor de inkomende audio via het oorstukje. Reageer via spraak met behulp van de VOX-functie en de boommicrofoon. De operator heeft ook de mogelijkheid om de VOX uit te schakelen en de radio te bedienen met behulp van de Push to Talk (PTT).

6 MH100 3,5 MM-oortelefoon voor externe luidspreker Microfoon Audio-aansluiting

Maak discretere communicatie mogelijk door het MH-100-oorstukje aan te sluiten op uw Vertex standaard externe luidsprekermicrofoon (RSM). Deze ontvangen alleen-oortelefoon stuurt audio naar het oor, in plaats van uit te zenden via de luidsprekermicrofoon. Dit is ideaal bij het bewaken van communicatie, in omgevingen met veel ruis of wanneer het belangrijk is om de binnenkomende audio privé te houden.

7 MH-101A4B Discrete oortelefoon met PTT

Houd de communicatie handsfree in de gaten met een eenvoudig oortje en microfoon. De MH-101A4B is een 1-draads bewakings-/microfoonset voor gebruik met compatibele EVX- en VX-tweewegradio’s. Het bevat een doorzichtig buisje met paddenstoeltip en een inline microfoon met Push-to-Talk (PTT).

8 MH-102A4B tweedraads bewakingsset

Voor gebruik met compatibele VX en EVX portofoons, communiceer discreet met een MH-101A4B tweedraads bewakingsoortje/microfoonset. Audio is rechtstreeks naar het oor in plaats van uitgezonden via de externe zendontvangerluidspreker. Het bevat een doorzichtige buis met paddenstoeltip en een op dezelfde locatie geplaatste Push-to-Talk (PTT) -knop en microfoon.

9 MH-103A4B driedraads bewakingsset

Dit audioaccessoire in bewakingsstijl maakt meer geheime communicatie mogelijk doordat de gebruiker de radio op afstand kan bedienen zonder dat iemand het weet. De kit met drie draden heeft afzonderlijke draden voor het ontvangen van transmissies, push-to-talk (PTT) en microfoon. De gebruiker kan de radio, PTT-knop en luidspreker discreet verbergen om de aandacht niet op radiocommunicatie te vestigen. Dit kan ideaal zijn voor particuliere beveiligingsbedrijven, horeca, detailhandel en onderwijsmarkten waar discrete communicatie belangrijk is.

10 MH-37A4B-1 Oortelefoon Microfoon Single-Wire Surveillance Kit

Bedien de radio op afstand met een bewakingsmicrofoon met één draad. Dit apparaat is voorzien van een inline microfoon en een Push-to-Talk (PTT)-knop voor bediening met één hand terwijl u discreet naar de audio luistert via de geïntegreerde oortelefoon. Het oorstuk is voorzien van een over het oor luidspreker voor extra comfort.

11 VH-190 achter het hoofd VOX lichtgewicht headset met compatibele microfoon

Deze headset past achter het hoofd en stelt de gebruiker in staat de radio te bedienen met VOX (Voice Operated eXchange) voor handsfree bediening. Hoor de inkomende audio via het oorstukje. Reageer via spraak met behulp van de VOX-functie en de boommicrofoon. De operator heeft ook de mogelijkheid om de VOX uit te schakelen en de radio te bedienen met behulp van de Push-to-Talk (PTT).

12 1-draads bewakingskit, luide audio (PMLN8082)

Discreet berichten verzenden en ontvangen in luide omgevingen. Uitgerust met een inline microfoon en PTT. Het doorzichtige buisje is vervangbaar met een snelle ontkoppeling en ondersteunt de luide audiofunctie die door het apparaat is ingeschakeld. De breedbandluidspreker is klaar om uitzonderlijke geluidskwaliteit te bieden.

13 Headset voor over het hoofd (PMLN8086)

Maximaal comfort voor langdurig gebruik met superieure geluidskwaliteit. Uitgerust met dual-ear luidsprekers en een flexibele ruisonderdrukkende boommicrofoon, levert deze headset superieure ontvangst en zendgeluid. Gemakkelijke toegang tot PTT, zelfs met handschoenen aan. Beschermt het gehoor van werknemers met Noise Reduction Rating (NRR) van 24 dB.

14 2-draads bewakingskit, luide audio, zwart (PMLN8083)

Discreet berichten verzenden en ontvangen in luide omgevingen. Een draad voor het ontvangen van transmissies en een tweede draad met een gecombineerde microfoon, programmeerbare knop en PTT. Ondersteunt de luide audiofunctie die door het apparaat is ingeschakeld. Luidspreker is klaar voor breedband. Doorzichtige buis is vervangbaar met snelkoppeling.

15 3-draads bewakingskit, luide audio, zwart (PMLN8084)

Discreet berichten verzenden en ontvangen in luide omgevingen. Een draad voor het ontvangen van transmissies, een draad voor de microfoon en een derde voor programmeerbare knop en PTT. Ondersteunt de luide audiofunctie die door het apparaat is ingeschakeld. Luidspreker is klaar voor breedband. De doorzichtige buis is vervangbaar met snelkoppeling.

16 Achter-het-hoofd-headset (PMLN8085)

Maximaal comfort voor langdurig gebruik met superieure geluidskwaliteit. Uitgerust met dual-ear luidsprekers en een flexibele ruisonderdrukkende boommicrofoon, levert deze headset superieure ontvangst en zendgeluid. Gemakkelijke toegang tot PTT, zelfs met handschoenen aan. Beschermt het gehoor van werknemers met Noise Reduction Rating (NRR) van 24 dB.

17 Voertuigsteun voor WP300 (PMLN8332)

Blijf gefocust met uw taken bij de hand. Neem uw apparaat mee op de weg en blijf gefocust met de compatibele voertuighouder van de WP300, die een gemakkelijke, efficiënte verbinding mogelijk maakt op verschillende bevestigbare locaties.

18 WP300 draadloze Bluetooth-bedieningspod (PMLN8298)

Directe, gemakkelijke en efficiënte communicatie in een robuust apparaat. Deze Bluetooth-bedieningspod maakt verbinding met WAVE PTX TLK-serie, Android- of iOS-smartphoneapparaten met de WAVE PTX-breedband-push-to-talk-toepassing, en leidt vervolgens de audio van het apparaat via een oorstuk dat op de pod is aangesloten voor helder, discreet en gebruiksvriendelijk communicatie.

Connector overzicht

Heeft u vragen of aanvullingen?

Voornaam
Achternaam
E-mail
Bericht
Het formulier is met succes verzonden!
Er waren wat fouten bij het verzenden van het formulier. Controleer nogmaals alle formuliervelden.
Call Now Button