4G Landelijke Portofoons (LTE)

4G Landelijke Portofoons (LTE)


Deze vorm van Portofonie werkt op het 3G- of 4G-netwerk waardoor u in heel Europa of zelfs de hele wereld kunt communiceren. Ook communiceren met uw netwerk over uw interne WiFi-netwerk of via meldkamer behoort tot de mogelijkheden. Licentievrij omdat ze niet van frequenties gebruik maken.

Smart Portofoons zijn in staat om verbinding te maken met verschillende netwerken (4G, LTE en WIFI). Dual Sim waarbij op meerdere netwerken tegelijk gewerkt kan worden behoort ook al tot de mogelijkheden. Bijkomstig voordeel: u heeft niet twee toestellen op zak. Een Portofoon voor het werk en een telefoon privé is nu verleden tijd. Daarnaast heeft deze slimme portofoon het uiterlijk van een smartphone in een bijzonder stevige jas. Werkt u met handschoenen? Tot een dikte van 4mm is geen probleem voor deze  met Gorilla Glass uitgeruste alleskunner.

4G Portofonie – ook wel Push-to-talk Over Cellular genoemd (POC) – is gekoppeld aan een mobiele provider (simkaart). Uw spraakbericht wordt razendsnel omgezet in data en binnen het telecomnetwerk van uw provider verzonden. Nieuwe modellen volgen elkaar op dit moment snel op. Inmiddels zijn er zelfs ATEX versies van deze PTT toestellen te krijgen die moeiteloos integreren op uw huidige communicatiesysteem, bijvoorbeeld WAVE van Motorola.

Motorola_smartportofoon_LTE_dualsim_android_Lex_L11_01
Smart Portofoons

De voordelen zijn onder andere:
Gigantisch bereik: Landelijk, Europees of/en Wereldwijd bereik;
Voorrang op 4G netwerk is mogelijk!
Dual sim / dual standby;
Touchable display (ook met handschoenen);
Geen vergunningskosten;
Android toepassingen zoals apps zijn ongelimiteerd;
Onbeperkt aantal groepen;
Programmeren op afstand;
Uitgebreide meldkamer software;
Live video delen en streamen;
Tekstberichten;
GPS-locatie delen;
Alle functionaliteiten van reguliere Portofoons zijn optioneel;
Geen investering in infrastructuur (repeater is overbodig).

“Alle voordelen van Portofonie zoals betrouwbaarheid, robuustheid en PTT en als kers op de taart de reikwijdte van een mobiele telefoon in 1 toestel, de smart Portofoon”

Portofoons met gsm-verbinding bestaan uit een Android-toestel in de vorm van een Portofoon. U heeft daardoor de grote voordelen van een PTT-schakelaar (push-to-talk), waterdichtheid, robuustheid en de mogelijkheid om (draadloos) oortjes aan te sluiten. Twee simkaarten en apps als whatsapp & google maps behoren dan tot de mogelijkheden, gewoon via de android app store.

TELOX PTT TE580Plus smartportofoon LTE/4G/WIFI

Veel toegepast binnen: hospitality, Evenementen, Industrie, Veiligheid & Overheid, Calamiteiten & BHV.

Lees ook:
Allles wat je altijd wilde weten over Smart Portofoons;
Wat is PoC?
PoC heeft de toekomst
Smart Portofoon in opmars.

BINK is dealer van alle gangbare A-merken slimme Portofoons.
Motorola, Kenwood, Hytera, Telox, Caltta & Icom.

Call Now Button