Analoge Repeaters


IJzersterk in één ding

Dit type Repeater heeft zich in loop der tijd keer op keer als betrouwbare oplossing bewezen. Ondanks de krachtige functies van de digitale variant verdient deze Repeater nog steeds zijn plek bij onze klanten. Hier leggen wij uit hoe dat zit. De kracht van analoog zit in het bereik. Ook als het bereik niet honderd procent is, kan je nog steeds communiceren met elkaar. Een analoog systeem is eenvoudig en snel te installeren en is voordeliger geprijsd dan alternatieven. Niet voor niets worden al decennia analoge portofoons gebruikt voor de communicatie in de industrie, beveiliging en bij hulpdiensten.

Analoog netwerk in actie

Als U maximaal één groep gebruikers wilt voorzien van communicatie met een versterkte antenne is deze keuze een rots in de branding.

– Voordeliger geprijsd dan de alternatieven die meer opties hebben, eenvoudig en snel te installeren en gebruiksvriendelijk.
– Er is geen exclusief netwerk waardoor uitluisteren mogelijk is (mensen die meeluisteren)
– Een Repeater is altijd vergunningsplichtig waardoor u jaarlijks vaste kosten betaald aan de Rijksinspectie Digitale Infrastructuur (voorheen Agentschap Telecom)

Een Repeater is maatwerk. Neem contact met ons op voor de beste oplossing voor uw situatie:


Call Now Button