Beveiliging


Oproepsystemen geven bewegingsvrijheid en bevorderen de snelheid en flexibiliteit waarmee u uw mankracht op de been kunt brengen. Een voorgeprogrammeerde of custom made tekst vanaf uw mobiele telefoon naar geselecteerde pagers van uw personeel zorgen voor snelle inzet, terwijl on-the-job de man-down functie en de noodknop voor ongelukken of versterking veiligheid en vertrouwen bij uw personeel bevorderen. Locatieherkenning via GPS werkt zeer nauwkeurig als een baken en voorkomt onnodige communicatie en daarmee gepaarde vergissingen.

Halszenders, pagers, noodknoppen tot aan WC- en garagealarmeringen: alles is mogelijk. Zo flexibel zijn de koppelingen met de oproepsystemen. Dus wilt u uw slagboom remote kunnen openen of de bewegingen van een objectbeveiliger monitoren om persoonlijke veiligheid te borgen? Oproepsystemen zijn het antwoord.

Afstandsalarmering

Zorg voor een veilige afstand op het werk of tijdens een evenement? Via een armband, draagkoord of belt clip wordt een geluid of trilling afgegeven als de vooraf ingestelde afstandslimiet niet in acht wordt gehouden.

Persoonsalarmering

In de wereld van veiligheid is persoonsalarmeringsysteem een must. Communicatie is vaak het belangrijkste wapen om de veiligheidsmedewerkers te beschermen tegen gevaar. Een noodknop is geen overbodige luxe. U kunt bijvoorbeeld via de noodknop in uw broekzak of op uw vest een automatische oproep via uw telefoon of Portofoon activeren. Discrete alarmering kan soms nodig zijn bij dreigende agressie. Door middel van personeels-alarmeringssystemen kun je razendsnel de politie of je collega’s waarschuwen. Waardoor je de veiligheid en het veiligheidsgevoel van medewerkers een boost geeft.

Call Now Button