BHV


Met oproepsystemen bereikt U als Hoofd BHV of als Chef Porto een efficiënt ingerichte bedrijfshulpverlening.
Het draadloze oproepsysteem is een duidelijk en effectief communicatiemiddel voor het oproepen van BHV’ers al dan niet in combinatie met Portofoons.
Bij een noodsituatie worden BHV’ers met één druk op de knop opgeroepen en weten zij direct waar ze naar toe moeten en welke actie ze dienen te ondernemen.

Hoe werkt het oproepsysteem

Het BHV-personeel beschikt over een pager, smartwatch, smartphone of smartportofoon waar oproepen heen kunnen worden gestuurd vanuit een centrale terminal. Met deze pieper- of wel buzzer-functie kunnen verschillende meldingen verzonden worden. Bijvoorbeeld bij ontruiming, brand of EHBO krijgen functionarissen een melding met een aanvullend tekstbericht. Inmiddels is het ook mogelijk om dit via een app in smartphones aan te sturen in plaats van een centrale transmitter waar je eerst nog naar toe moet lopen.

TELOX smartportofoon
Noodknop

De noodknop kan draadloos zijn en berichten/signalen versturen naar of vanaf voorgeprogrammeerde pagers/telefoons/smart watches. Het noodknop oproepsysteem is te koppelen aan vrijwel iedere alarmontvanger en is zeer eenvoudig in gebruik en goed te combineren met:
– Paddenstoel Noodknop / slagknop;
– Lone Worker-alarmering;
– Agressie-alarmering;
– BHV-oproepsysteem.

Voor meer informatie en hulp bij het bepalen van de perfecte oplossing in uw situatie:

Call Now Button