Digitale Repeaters


DMR staat voor Digitale Mobiele Radio en is een open digitale radio standaard gedefinieerd door de European Telecommunications Standards. Digitale communicatie brengt twee grote voordelen met zich mee. Er worden spraakpakketjes gemaakt en die worden in zijn geheel overgebracht waardoor het plotseling wegvallen van delen van de boodschap nihil is geworden. Verder behoudt DMR de ruisvrije geluidskwaliteit langer dan analoog (het alles-of-niets concept).

Een DMR Repeater kan twee gesprekssessies tegelijkertijd voeren en heeft de mogelijkheid om door gebruik van meerdere Repeaters tegelijkertijd voldoende reikwijdte te behalen. Dat verbinden van Repeaters doen we op basis van IP. Dit is ook mogelijk op grote afstand waardoor verschillende vestigingen met elkaar verbonden kunnen worden. Er zijn indoor en weersbestendige outdoor repeaters te verkrijgen.
Een Repeater is altijd vergunningsplichtig waardoor u jaarlijks vaste kosten betaald aan Rijksinspectie Digitale Infrastructuur (voorheen Agentschap Telecom).

BINK is dealer van de A-merken Repeaters zoals Motorola MotoTRBO en Kenwood Nexedge die met kop en schouders boven de concurrentie uitsteken & digitale Portofonie ondersteunen.

Een Repeater is maatwerk. Laat ons weten welke functionaliteiten u wenst.

Call Now Button