Verhuur / Evenementen

crowd BINK portofoons splash

Verhuur / Evenementen

BINK verhuur heeft zich gespecialiseerd in een optimaal netwerk voor Leiden & omgeving. Daarnaast hebben we mobiele opstellingen die door heel Nederland kunnen worden ingezet

Met onze Nexedge Kenwood Repeaters hebben we een vast netwerk aangelegd in onze stad Leiden om zo alle evenementen en festivals optimaal te kunnen bedienen. Ook voor grotere gebieden bent u bij ons aan het goede adres. We leveren complete Repeater-systemen, inclusief installatie en ophaal- en brengservice.

NEXEDGE VAN KENWOOD

Nexedge is het eerste systeem in zijn soort dat trunking biedt en de eerste met de mogelijkheid om te communiceren in zowel analoge als digitale modus, waartussen automatisch gewisseld kan worden. In deze categorie voeren wij onder andere de Kenwood NX-320 Portofoon met standaard vele accessoires, zoals security headsets en extra batterijen.  Het digitale systeem kan de gesprekken op verschillende niveaus versleutelen.

HUUR IN PLAATS VAN KOOP

Misschien is in uw geval huur gunstiger dan aanschaf? Als u de kosten van aanschaf en aanvullende kosten voor bijvoorbeeld de zendvergunning, het vervangen van batterijen, onderhoud en eventuele reparaties bekijkt ten opzichte van uw jaarlijks gebruik. In zo’n geval kan huur een logische keuze voor u zijn.

De huurprijs varieert bij BINK Portofoons afhankelijk van de gekozen periode. Zo kunt u al vanaf één dag tot enkele weken of zelfs maanden tegen een vaste prijs huren. Wilt u langer dan één jaar huren? Dan bieden wij de mogelijkheid tot leasen met optie tot koop. Wilt u meer informatie over onze huuroplossingen?

Contactformulier

Laat gerust weten wanneer, voor hoe lang en hoeveel Portofoons u nodig heeft dan nemen wij direct contact met u op of bel naar 06-13633971


homepage BINK portofoons
Tarieven prof digitale Kenwood nexedge Portofoons icm Repeater

Alle prijzen ex BTW:
Portofoon compleet incl. laadstation: 1e dag 10,- euro, daarna 5,- euro;
Repeater: 1e dag 35,- euro, daarna 17,50 euro;
Extra batterij: 1,50 euro per dag;
Transparante headset: 1e dag 2,75 euro, daarna 1,25 euro;

Call Now Button