Industrie / Logistiek


Industrie

De werkvloer gaat efficiënter produceren door betere communicatie. Ook het stroomlijnen van alarmering tussen uw operators en uw service/maintenance organisatie levert met één druk op de knop veel tijdwinst op en vermindert ‘down time’: dit is van onschatbare waarde.

Draadloze oproepknop

De Operator roept de verantwoordelijke persoon (bijvoorbeeld de piketdienst) op wanneer er een onderbreking van de productieketen plaatsvindt. De ingenieur ziet in één oogopslag waar hij moet ingrijpen.

Tekstberichten

In lawaaierige omgevingen werken voorgeprogrammeerde tekstberichten goed.
Tekstpagers met trilfunctie helpen om grote afstanden te overbruggen en boodschappen helder over te brengen. Snelheid en helderheid is hierbij het grote belang.

Voorbeelden van toepassingen:

Machinestoring oproepsysteem, handmatig of automatisch;
Auto dialer oproepsysteem;
Facility tracking met bluetooth- en GPS-tracking;
Man down oproepsysteem;
Lone worker oproepsysteem;
Pallet traceer oproepsysteem;
Audio rondleidingssysteem.

Logistiek

Binnen de logistieke branche is efficiënte communicatie van groot belang. Met logistieke oproepsystemen kunt u chauffeurs oproepen voor laden en lossen. Meer vrijheid voor de chauffeurs en efficiëntie voor u. Weg met miscommunicatie door taalbarrières en tijdverspilling.
Andere voorbeelden? Kijk naar personen-alarmsystemen voor logistieke medewerkers, waarmee ze alarm kunnen slaan via een GPS-signaal. Of denk aan laaddock security oproepsysteem: volledig configureerbaar voor het proces rond laden- en lossen. incl software wachtlijst module oproepsysteem;

Persoonsalarmering

In de logistieke sector zijn veel situaties waarbij een persoonlijk alarmeringssysteem helpt bij een snellere effectievere hulpverlening en meer veiligheid. Werknemers/chauffeurs rijden lange tijd alleen en het uitvallen van een voertuig in een afgelegen gebied kan dan een groot risico vormen. Transport-, logistiek- en distributiebedrijven lopen risico bij het vervoer van waardevolle goederen. Wat als ze bijvoorbeeld worden overvallen en daarbij worden klemgereden? Snel alarm slaan is dan een eis.

Laat u informeren over de toepassingen en integratie binnen uw bestaande systemen:

Call Now Button