Mobilofoons

Mobilofoons


Een Mobilofoon wordt vaak gebruikt als basisstation bij een receptie, portierloge of controlekamer. Ook voor gebruik in voertuigen voor het onderhouden van verbinding met een basisstation en tussen voertuigen onderling (bijvoorbeeld bij taxi’s). GPS en tekstberichten behoren ook tot de mogelijkheden als u denkt aan een Mobilofoon als oplossing.

Het gebruik van Mobilofoons is aan vergunningen gebonden. Deze worden in Nederland uitgegeven door Agentschap Telecom

Mobilofoon Motorola DM4600
Toepassing

Het beheer van moderne Mobilofoon is net als bij de Portofoon op afstand via een web interface, dit maakt het programmeren of aanpassen van instellingen niet alleen eenvoudiger, maar ook veel sneller.

Mobilofoons kunnen ook op andere gebieden worden toegepast, bijvoorbeeld bij telemetrie. Dat wil zeggen dat er relais aangestuurd kunnen worden waardoor hekken geopend kunnen worden, machines geactiveerd of licht- en geluidssignalen over grote afstand aan- en uitgezet kunnen worden.

Bereik

Afhankelijk van een juist gekozen en geplaatste (richt)antenne(s) in combinatie met meerdere Repeaters kan het bereik aanzienlijk vergroten. Iedere situatie is uniek en BINK kan u adviseren om het gewenste bereik te behalen.
Natuurlijk is ook binnen Mobilofonie inmiddels landelijk 4G/LTE te combineren met het gemak van traditionele UHF/VHF radiocommunicatie waardoor ook landsgrenzen te overbruggen zijn.

BINK is reseller van Mobilofoons van o.a. de merken Motorola, Kenwood, Icom, Hytera, Caltta & Telo systems. Deze werken bijna allemaal op 12volt en worden plug&play opgeleverd. BINK is gespecialiseerd leverancier en installateur van Mobilofoons.

Call Now Button